Despistada pels jardins/Despistada por los jardines

  Comparteixi

  Dasha

  Nombre de missatges : 6
  Ciutat / CiudadVic Principat de Catalunya

  Fecha de inscripción : 03/04/2016

  Despistada pels jardins/Despistada por los jardines

  Missatge  Dasha el Dl 04 Abr 2016, 15:32

  Era sobre el migdia quan va veure el Castell, Sant Martí era preciós, s'aixecava majestuosament al cim del puig, semblava irreal.... mentre s'acostava a lloms del seu frisó de nom Nit, veia el Castell fer-se inmens i més real contra més a prop estava, finalment van creuar la pasarel.la i un mosso va sortir de seguida i va portar a Nit cap a les quadres...

  Es va trobar al mig dels jardins de l'entrada, amb la caputxa de la capa baixada el sol tímid de primavera li banyava el rostre. El seu Padrí l'havia citat, però no sabia on havia de dirigir-se, així que hauria de buscar a algú que li indiqués on havia d'anar... Li feia molta il.lusió veure'l, estar allà però va quedar bedant mirant els dibuixos que feien les flors i els arbustos podats.

  ********
  Era sobre el mediodia cuando vió el Castillo, Sant Martí era precioso, se levantaba majestuosamente en la cima de la colina, parecia irreal... mientras se acercaba a lomos de su frisón de nombre Nit, veia el Castillo hacerse inmenso y más real contra más certa estaba, finalmente cruzó la pasarela y un mozo salió i se llevó a Nit hacia las cuadras..

  Se encontró en medio de los jardines de la entrada, con la capucha bajada el sol timido de primavera le bañaba el rostro. Su Padrino la habia citado, pero no sabia dónde tenia que dirigirse, así que tendria que buscar a alguien que le indicara dónde ir.. Le hacia mucha ilusión verle, estar allí, pero quedó en babia mirando los dibujos que hacian las flores y los arbustos podados..

   Data i hora actual: Dj 21 Jun 2018, 06:33